Loading...
 

Família De Pedro López

'Algun dia hauràs de tornar al teu llit, Papa'

Xavi Monday March 25, 2019

Encara dormo al vostre llit, Biel i Sara. Enmig de vosaltres dos.

Ja ga un any i 3 mesos que vam marxar de la meva habitació i llit doble, cap a la vostra habitació i llit doble (des del Nadal de 2017-2018).

I fa temps que hi penso en com faré el següent pas, de que dormiu vosaltres sols al vostre llit doble.

Pensava potser aquesta Setmana Santa o estiu de 2019 (o Nadal com a molt tard), posar-me a dormir jo al terra de la vostra habitació, amb un matalàs extra i el meu sac de dormir de muntanya. Per fer gradual el procés. I mesos més tard, anar ja a dormir a la meva habitació i quedar-vos vosaltres a la vostra. (I més endavant, es clar, que tingueu vosaltres llits individuals separats, en la mateixa habitació, però cadascú el seu lloc.

Aquesta setmana em vau fer un comentari que no m'esperava. I em va agradar de veure que de vegades les coses podrien esdevenir més fàcils del que un es pensa.

Ek divendres passat per la nit vas voler posar, Sara, la majoria dels teus/vostres pelutxos al llit, al teu costat, per que et/us)ens fessin companyia mentre dormíem. Abans de que anessim finalment a dormir, els vaig tornar a colocar al marge del llit, a la repisa, on nirmalment els deixem. Però tu Sara vas tornar a insistir que volies posar-te'ls allà al teu costat a l'hora de dormir. Despres de parlar-ho de nou (en posar-los no hi cabies i et vas anar apropant al centre del llit fins a voler desplaçar-me a mi més cap al clstat del Biel) vas acceptar a tornar a deixar-los a la repisa, traient-los del llit. Però llavors vas decidir compartir una reflexió que em va encantar:

'Algun dia hauràs de tornar al teu llit, Papa'

:-D

Però tu Biel de seguida vas recordar que encara vokies que dormís amb vosaltres. Així, que tranquils, encara dormiré amb vosaltresmés temps. Però em va encantar percebre el primer símptoma de que la Sara ja s'està fent a la idea, per raons ben diferents a com m'ho imaginava jo.

 

Us estimo molt, macos.

 

Amb amor.

Xavi

Image Seed: noun \ˈsēd\ : the beginning of something which continues to develop or grow

Knowledge seeds

Switch Language