Loading...
 

Família De Pedro López

Bateig de snorkel en piscina!

Xavi Monday December 2, 2019

Impressionant. No us ho creureu quan llegiu això, però ahir em vaig quedar moooolt bocabadat quan us vaig veure ser capaços de posar-vos la mascara/ulleres del mar (la que tapa el nas), i posar-vos el tub a la boca i aconseguir respirar pel tub sense que us empassessiu aigua mentre miràveu pel fons de la piscina. Bocabadat. I especialment per que feia dos mesos ho havien volgut provar ells mateixos sense èxit ( es van agobiar amb les ulleres/mascara del mar i tub, un cop a la piscina)


IMG 20191201 135434 IMG 20191201 135329

 

Ahir diumenge va ser el Biel qui per pròpia iniciativa va demanar-me que portéssim el tub i ulleres del mar, (a part dels peus d'ànec que ja em demanen ells cada vegada des de fa 3 vegades que anem). I quan el Biel va aconseguir després de molts intents (tossut ell smile ) respirar pel tub mirant sota l'aigua i nedant lliurement (amb xurro mariner de suport, nomes, vull dir, ni peus d'anec duia en aquell moment), llavors la Sara va demanar que el Biel li deixes provar amb el seu tub i mascara, per provar ella també. I ho va aconseguir, també, de respirar pel tub mentres mirava sota l'aigua amb les ulleres. Impressionant.

I ja que hi erem, l'Àlex Ribó es va apuntar al carro també: li van deixar, i va ser capaç de respirar pel tub també mentre mirar a sota l'aigua amb la mascara. 

Extraordinari! smile

Image Seed: noun \ˈsēd\ : the beginning of something which continues to develop or grow

Knowledge seeds

Switch Language